Fartanesti.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Fartanesti

Pagina in care spui si gasesti totul despre Fartanesti
Pagina in care spui si gasesti totul despre Fartanesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Fartanesti - Galati, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Fartanesti - Galati, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Fartanesti vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fartanesti - Galati

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Fartanesti

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Fartanesti, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Fartanesti - Galati, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Fartanesti, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Fartanesti, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Fartanesti - Galati, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Fartanesti, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Fartanesti - Galati, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Fartanesti, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FartanestiPagina in care spui si gasesti totul despre Fartanesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fartanesti - Galati!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fartanesti - Galati!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Fartanesti - GalatiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Fartanesti - Galati

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Fartanesti - Galati isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Fartanesti - Galati isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Fartanesti - Galati. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
FartanestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Fartanesti

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

com fartanesti si reparatiile ei

Chiar nu vede nimeni ca in aceasta comuna toate se fac foarte greu? Drumurile se repara destul de greu, nu mai spun ca intredispensar si primarie sa lucrat vreo doua saptamani si dupa ce au terminat, nu a durat mult si sau reantors sa mai sape odata tot acolo, ca nu se facuse treaba buna din prima. La magazin la Iancu au stat cu sapaturile mai bine de o saptamana iar la cinci drumuri tot la fel.Parcul din comuna e vai de el cu animale si gaste cu boboci care pasc acolo, bineanteles ca propietarul bobocilor de gasca le duce si apa cu mancarea tot in parc. iar cel care ar trebui sa aiba grija de parc duce acolo *** si calul pe timpul acolo ca sa pasca. E normal asa ceva ? Acolo se duc copii sau animale? RUSINE